Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)

Termékeink

Aggregátor / Áramfejlesztő

Cégünk az Cummins Power Generation áramfejlesztők és a PRAMAC aggregátorok / áramfejlesztők kereskedője, a gépek értékesítésén túl profilja az agregátorok telepítés, üzembe helyezés és szervízelés is. Automatikus indítású agregator biztosítja az áramszünet áthidalását, indítás 5-10 másodpercen belül. Ajánljuk, hogy tekintse át kinálatunkat, hogy Ön is elkerülje az áramszünet kellemetlen körülményeit. Minőségi aggregátor, széles kínálata biztosítja, hogy az áramellátásra kiválasztott berendezés beüzemelése után az áramszünet esetén is a folyamatos áramellátás  legyen és a munka elvégezhető! Az áramfejlesztő vezérlőegysége fel van készítve minden esetre! Ne kockáztasson pénzt, időt, energiát, menjen biztosra, előzze meg az áramszünet kellemetlen hatásait! Ön is zárja ki az áramszünet okozta veszélyeket!

www.bitronix.hu

szünetmentes tápegység / szünetmentes áramforrás, UPS (Uninterruptible Power  Systems)


Vállalkozásunk az AEC UPS-ek magyarországi képviselője. Ezen berendezéseket 2003-tól forgalmazzuk, illetve az hozzájuk tartozó műszaki tevékenységet (karbantartás/szervizelés, javítás) végezzük.

Cégünk olyan, termékekeket, szolgáltatásokat kíván árúba bocsájtani, amelyek időt, pénzt és energiát spórol meg a partnereinkek. UPS -eink szerverek, számítógépek, hálózatok folyamatos azaz on-line áramellátáshoz lettek tervezve és gyártva.

Az áramszünet nem Önnél jelentkezik, ha szünetmentes tápegységet használ. Kérje az ajánlatunkat, állunk a rendelkezésre.

www.bitronix.hu

image


A szünetmentes áramforrásokhoz kapcsolódóan cégünk az erre a célra megfelelő minőségű akkumulátorokat is forgalmaz; AEC, FIAMM-FG, Panasonc, SLA. A járatos méretekből raktárkészletünk erejéig, illetve rendelésfelvétellel állunk rendelkezésükre.

www.bitronix.hu

image

Az MP sorozat a nagy teljesítményű, könnyen mobilizálható robbanómotorral hajtott szivattyúk választéka. ... tovább ..

image

 

Megosztás a Facebookon!
ÁSZF (Általános Szállítási Feltételek)